h

Buurten in de Buurt

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

18 januari 2015

Meldpunt Met Elkaar Voor Elkaar

Vanaf 1 januari is de gemeente Doetinchem – zoals alle gemeenten - verantwoordelijk voor het verlenen van zorg. Het gaat bijvoorbeeld om de
thuiszorg, onderdeel van de WMO, jeugdzorg en ook de participatiewet waarin beschermde werkplekken geregeld worden en waarin staat dat je een tegenprestatie moet leveren voor je uitkering.

Lees verder
30 november 2014

Kerntakendiscussie op Simonsplein

Zaterdag 29 november stond de SP op het Simonsplein om de inwoners van Doetinchem te vragen wat zij nou belangrijk vinden. Wat moet de gemeente doen en waar moet het geld naartoe.

Lees verder
14 oktober 2014

Buurten in Overstegen

Op zaterdag 11 oktober was de SP te vinden in de wijk Overstegen. Bij het winkelcentrum stond de SP bakfiets met SP'ers en anderen ging van deur tot deur in een aantal straten in Overstegen.

Lees verder
23 november 2013

SP gaat buurten in Doetinchem noord

Op zaterdag 23 november 2013 zijn een aantal SP leden de buurt in gegaan in een gedeelte van Doetinchem Noord. In de omgeving van de Leerinkstraat hebben we de bewoners gevraagd naar hoe zij aankijken tegen hun huisvesting en hun buurt.

Lees verder
1 mei 2013

Buurten in de Buurt: Overstegen zaterdag 20 april 2013.

“Stemmen op de PvdA was een vergissing” dat zei één van de bewoners die in gesprek raakte met ons SP-lid Ben Jansen. Hij stond op 20 april 2013 samen met Marcel Beemer en Hans Boerwinkel bij het drukke winkelcentrum Overstegen in Doetinchem.

Lees verder
26 mei 2012

Het is goed wonen in Doetinchem de Hoop.

Buurten in de Buurt is de SP-manier om in contact te komen met u. De buurtbewoners spreken duidelijke taal “Het is goed wonen in Doetinchem de Hoop”. De oudere wijkbewoners wonen prettig samen met de “nieuwe” bewoners. Gemiddeld geven de buurtbewoners een 8- aan “de Hoop”. Wel wordt er een pinautomaat en een klein buurtwinkeltje gemist. De hondenbezitters balen van het nieuwe honden-losloopbeleid van de gemeente Doetinchem.

Lees verder
12 maart 2012

Tijd voor een verandering, Tijd voor de SP.

De SP doet het prima in de peilingen. De SP (met Emile Roemer) gaat voorop in de oppositie. Dat merk je op straat en door de stijging van het ledenaantal. De SP stond op 10 maart 2012 met 9 leden op het Simonsplein in Doetinchem! Onze vraag was duidelijk: “Word lid van de SP! Voor 6 cent per dag doe je mee!

Lees verder
18 augustus 2011

Hoe veilig is de Huet?

In de nacht van donderdag 11 op 12 augustus was het weer zover. Opnieuw een autobrand op de Huet. Het blijft niet bij kleine vernielingen en baldadigheden. In de afgelopen tijd zijn er meerdere auto’s in brand gestoken. Ooggetuigen zagen 3 jongens van ongeveer 15 lachend wegrennen nadat ze de auto hadden aangestoken.

Lees verder
19 februari 2011

Achterhoek-Liemers Tour in Doetinchem en Wehl

De SP komt naar de Achterhoek en Liemers

Lees verder
17 november 2010

89% bewoners Ulftse Vogelbuurt ontevreden over aanbod vervangende woningen.

Dit is één van de uitslagen in de SP rapport 'In deze wijk is niets aan de hand`. In het rapport van onze werkgroep de Oude IJsselstreek staat de uitslag van de enquête 'Vogelbuurt Vernieuwt' die de afgelopen zomer in de Ulfste Vogelbuurt is gehouden.

Lees verder

Pagina's

U bent hier