h

Nieuws uit 2012

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

14 september 2012

SP stemmers bedankt! SP Doetinchem stijgt naar 3e plaats.
Een strijdbare Emile Roemer sprak woensdagavond in het Paard van Troje in Den Haag honderden aanwezige SP'ers toe op de verkiezingsavond.

Lees verder
11 september 2012

Voor de zekerheid NU SP - Roemer overtuigt kiezers

Campagne

Dinsdagmiddag voerde SP-leider Emile Roemer met een grote groep SP-ers campagne in de binnenstad van Den Haag. Op de laatste dag voor de verkiezingen sprak Emile Roemer met kiezers op straat om ze te overtuigen woensdag SP te stemmen.

Lees verder
10 september 2012

NUON miljoenen verdampen door desastreuze grondpolitiek en aanleg 3 km asfalt

De SP Doetinchem zit ruim 2 jaar in de gemeenteraad van Doetinchem. We hebben onze plek in de Doetinchemse Politiek stukje bij beetje veroverd. De SP in Doetinchem zet zich in voor meer menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit. Binnen de fractie hebben zich tijdens de zomervakantie een aantal veranderingen voorgedaan.

Lees verder
9 september 2012

Sociaal alternatief & Politiek in ieders belang

Emile Roemer: "Steeds meer mensen spreken hun zorgen uit over een Paarse regering"

Dit laatste weekeinde voor de verkiezingen worden de verschillen in de campagne goed duidelijk. Rommelen we door met Rutte en geven we alle ruimte aan bankiers en bestuurders? Die vooral denken aan hun eigen belang? Of bouwen we samen aan een sociaal alternatief? En komt de politiek op voor ieders belang?

Lees verder

Pagina's

U bent hier