h

Nieuws uit 2022

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

14 december 2022

GELDERSE SP-LEDEN STELLEN KANDIDATENLIJST EN VERKIEZINGSPROGRAMMA VAST

Foto: SP

Op zaterdag 10 december was SP Doetinchem aanwezig bij de regioconferentie in Velp waar de afgevaardigden van de Gelderse SP-afdeling de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma hebben vastgesteld voor de Provinciale Statenverkiezingen van 15 maart 2023.  

Lees verder
22 november 2022

SP WIL HULP VOOR MEER INWONERS VAN DOETINCHEM

Foto: SP

De gemeente Doetinchem wil investeren in preventie als basis voor sociaal beleid. Maatwerk staat voorop bij het bieden van ondersteuning en zorg aan onze inwoners. Iedereen doet naar vermogen mee in de samenleving en bestaanszekerheid vormt de basis. De jeugd groeit veilig op. Dit zijn allemaal krachtige uitspraken die worden gedaan in de begroting voor 2023. En daar zijn we het wel mee eens. Toch stemde de fractie van SP Doetinchem op 10 november niet in met de begroting.

Lees verder
26 oktober 2022

GESLAAGDE GEZELLIGE LEDENAVOND MET JASPER VAN DIJK

Foto: SP

Voeding voor het lichaam en voeding voor de geest, overgoten met een muzikaal sausje. Dat was kort samengevat de gezellige jaarlijkse ledenavond van SP Doetinchem. En wat voor een avond! We hadden twee speciale gasten: ons Tweede Kamerlid Jasper van Dijk en Mathijs ten Broeke, voormalig SP-wethouder uit Zutphen.

Lees verder
22 oktober 2022

SP Doetinchem viert 50e verjaardag van de SP samen, en op straat.

Foto: SP

Zaterdag 22 oktober vierde de SP dat ze 50 jaar bestaat. Ook in de afdeling Doetinchem wordt dit gevierd. Op zaterdag kwamen een aantal leden bij elkaar in het huis van voorzitter Hans Boerwinkel om eerst samen naar de feestelijke uitzending vanuit het partijkantoor De Moed te kijken om daarna de buurt in te gaan met de volkspetitie voor het nationaliseren van de energiebedrijven.

Lees verder
26 september 2022

SP Doetinchem geeft niet op: aanvragen van energietoeslag is weer mogelijk

Foto: SP

Steeds meer mensen hebben moeite met het betalen van hun alsmaar hoger oplopende energierekening. Veel gemeenten hebben de mogelijkheid om voor de energietoeslag in aanmerking te komen al uitgebreid, maar Doetinchem nog niet. Tot onze grote verbazing bleek ook nog eens dat het maar tot eind juni mogelijk was om de toeslag aan te vragen. Dit zou betekenen dat heel veel mensen die wel recht op de toeslag hebben, alsnog buiten de boot vallen omdat ze `te laat` zijn.

Lees verder
18 september 2022

SP Doetinchem op PrinsjesdagProtest: Nu is het genoeg!

Foto: SP

Met duizenden stonden we zaterdag 17 september op tegen dit kabinet, want de kosten moeten nu omlaag. Ook SP Doetinchem was daarbij aanwezig.

Lees verder

Pagina's

U bent hier