h

Nieuws uit 2018

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

23 november 2018

Overlast en onzekerheid voor ondernemers aan Terborgseweg en De Veentjes

Foto: SP

Zaterdag 17 november zijn een aantal raadsleden en actieve leden van de  SP gaan praten met de ondernemers aan de Terborgseweg en op De Veentjes. Op beide plekken hebben ondernemers te maken met overlast en onzekerheid.

Lees verder
3 september 2018

SP hekelt democratisch gehalte Achterhoek Raad en Achterhoek Board

Foto: Freepik / <a href="https://nl.freepik.com/vrije-foto-vectoren/mockup">Mockup vectoren designed by Vectorpocket - Freepik.com</a>

De SP heeft vandaag tegen gestemd bij de installatie van de Achterhoek Board.

Lees verder
10 juli 2018

Meldpunt Bijstand Controles

Foto: Hans Boerwinkel

In de Gelderlander van 10 juli 2018 staan verontrustende berichten over de manier waarop inwoners van Doetinchem behandeld worden als ze een verzoek om bijstand indienen.

Lees verder
17 mei 2018

In de Coalitie-agenda: “gemeente gaat naast de mensen staan”

Foto: Gera Matobo

Donderdag 17 mei werd het coalitie akkoord vastgesteld door de raad. Of eigenlijk de coalitie-agenda. De reactie van fractievoorzitter Hans Boerwinkel was als volgt:

Lees verder
19 april 2018

Doetinchem wordt op de vingers getikt voor beleid huishoudelijke zorg

De gemeente Doetinchem gaat toch haar beleid voor huishoudelijke hulp aanpassen naar aanleiding van een uitspraak van de rechter op 21 maart jl. Wat jammer is het dat inwoners eerst naar een rechter hebben moeten stappen om de zorg te krijgen die ze nodig hebben. Door de gemeente gemaakte juridische kosten en gezichtsverlies had voorkomen kunnen worden. 

Lees verder
11 april 2018

Doetinchem op de oude voet verder

De informateur heeft formateur Ingrid Lambregts het advies gegeven om een coalitie te smeden die.... exact gelijk is aan de oude coalitie. Ondanks dat deze coalitie voortijdig geklapt is als gevolg van instabiliteit van D66 en GroenLinks.

Lees verder

Pagina's

U bent hier