h

Nieuws uit 2023

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

31 oktober 2023

Kandidaat Tweede Kamerlid Hans Boerwinkel in het Doetinchems Vizier

Foto: Maurits Gemmink / Doetinchems Vizier

In het Doetinchems Vizier: onze kandidaat voor de Tweede Kamerverkiezingen Hans Boerwinkel. Over wie hij is, wat hem drijft en natuurlijk over welke oplossingen de SP wil in plaats van pleisters plakken.

Lees verder
27 oktober 2023

SP steunt bewoners De Hoop tegen afvalcontainers voor De Kwekerij

Foto: Martin Waser

Omdat de een mooi en rustig moet kunnen wonen wordt het afval maar bij de 'buren' gedumpt. Het is geheel terecht dat bewoners van De Hoop in verzet komen tegen het plaatsen van afvalcontainers in het kleine beetje groen dat er over blijft door de bouw van de nieuwe wijk Wijnbergen de Kwekerij.

Lees verder
26 oktober 2023

Harry Bosman neemt het stokje over van Jasper Knipping.

Foto: Hans Boerwinkel

Op donderdag 26 oktober is Harry Bosman in de raad van Doetinchem geïnstalleerd als raadslid voor de SP. Hij volgt Jasper Knipping op als fractievoorzitter die enige tijd geleden kenbaar heeft gemaakt dat hij zou stoppen als raadslid.

Lees verder
14 oktober 2023

SP wil snel actie van wethouder bij rotonde Energieweg / Zaagmolenpad

Foto: Hans Boerwinkel / diverse media

Opnieuw is er een ongeluk gebeurd op de rotonde bij het Metzo college, dit keer met dodelijke afloop. Het is vreselijk dat een jong meisje in de bloei van haar leven omgekomen is en dit moet onverteerbaar zijn voor haar nabestaanden. Het is het zoveelste ongeluk op deze rotonde. De SP wil dat er zo snel mogelijk maatregelen worden genomen die de kans op nieuwe ongelukken drastisch verminderen.

Lees verder
10 september 2023

Gratis met de bus vanuit Doetinchem naar het PrinsjesdagProtest in Den Haag op 17 september

Foto: SP

Het is tijd voor verandering! Reis op 17 september gratis met de bus naar het PrinsjesdagProtest in Den Haag en KOM OP VOOR NEDERLAND

Lees verder
1 juni 2023

Tentoonstelling 'Weggecijferd. Teruggevochten.' geopend in Doetinchem

Foto: Peter de Vos

Donderdag 1 juni aan het begin van de middag is de fototentoonstelling ‘Weggecijferd. Teruggevochten.’ door SP Tweede Kamerlid Renske Leijten geopend. Zij deed dit samen met lokale SP fractievoorzitter Jasper Knipping. De tentoonstelling is te vinden in het Mark Tennantplantsoen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier