h

Nieuws uit 2021

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

28 december 2021

EXTRA STUDIETOELAGE VOOR STUDENTEN MET FUNCTIEBEPERKING

Foto: freepik

Goed nieuws! Op 1 januari gaat een nieuwe regeling in om de studietoelage voor studenten met een functiebeperking. Deze wordt verhoogd naar € 300,- vanaf 21 jaar.

Lees verder
23 december 2021

College Doetinchem jaagt inwoners op kosten met afvalbeleid

Foto: SP Doetinchem

U gaat weer meer belasting betalen in Doetinchem. Dat komt doordat de meerderheid van de raad ingestemd heeft met de nieuwe tarieven voor restafval, die nu per keer betaald moet gaan worden.

Lees verder
16 december 2021

RUTTE 4: TERUG VAN NOOIT WEGGEWEEST

Het kabinet Rutte 3 is opgestapt vanwege het enorme falen in het toeslagenschandaal. Nu komt hetzelfde kabinet terug alsof er niets gebeurd is. Op naar Rutte 4.

Lees verder
10 november 2021

EEN MOOIE KANDIDATENLIJST VOOR DE RAADSVERKIEZINGEN IN DOETINCHEM

De leden van SP Doetinchem hebben maandag 8 november de kandidatenlijst tijdens een ledenvergadering unaniem vastgesteld. De lijst wordt aangevoerd door Jasper Knipping, die eerder al met grote steun door de leden werd gekozen. 'De beste kandidaat die SP Doetinchem en de gemeente Doetinchem zich kan wensen,' zegt de kandidatencommissie.

Lees verder
14 september 2021

Jasper Knipping volgt Hans Boerwinkel op als voorman van de SP

Foto: Peter de Vos

Op 16 maart 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Deze lokale verkiezingen zijn enorm belangrijk voor de inwoners van de mooie gemeente Doetinchem. Dat vraagt om scherpe keuzes. We zijn blij dat de leden van de SP Jasper Knipping unaniem gekozen hebben om voorop te gaan in de strijd voor onze inwoners.

Lees verder
15 juli 2021

Zelfbewoningsplicht grote stap dichterbij

Foto: SP / sp.nl

Tijdens de laatste raadsvergadering van dit politieke jaar is het voorstel van de SP om te onderzoeken hoe we ervoor kunnen zorgen dat woningen niet door beleggers of huisjesmelkers worden gekocht aangenomen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier