h

Nieuws uit 2010

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

27 december 2010

Roemer over kabinet Rutte: 'Stelen van de armen en verdelen onder de rijken'

Met deze harde rechtse regering koersen we af op ‘Nederland in Tweeën.’ Dat zei Emile Roemer vandaag in het debat over de regeringsverklaring van het kabinet Rutte. Roemer: ‘Ik schrik wel eens als ik zie hoe gemakkelijk politici, van rechts tot links, alles in de uitverkoop doen, waar zoveel Nederlanders trots op zijn. Onze goede voorzieningen, onze sociale zekerheid, onze rech tstaat.

Lees verder
20 december 2010

Kerngroep ivm het bijzonder slechte weer afgelast!

In verband met de slechte weersomstandingheden hebben we besloten de Kerngroepbijeenkomst af te lassen. We zullen binnenkort een nieuwe datum prikken. Bas Waterham zal zo veel als mogelijk onze leden per mail op de hoogte brengen.

Lees verder
18 december 2010

Actie Dubbelspoor bij Radstake in Heelweg.

Vele jongeren reizen iedere zaterdagavond met de trein naar Varsseveld om daar de bus naar de Radstake te pakken. Deze jongeren weten hoe vaak het openbaarvervoer vertraging heeft. In overleg met de Radstake mochten we op zaterdagavond 19 december bij hun voor de deur staan voor onze actie Laat de Achterhoek Sporen.

Lees verder
17 december 2010

Actie voor dubbel spoor in Winters Winterswijk

Op vele stations hebben de reizigers mee gedaan aan onze handtekeningenactie laat de achterhoek sporen, nu was het de beurt aan Winterswijk. Vrijdag 17 december 2010 waren een groot aantal SP leden uit verschillende gemeentes aanwezig. Voor de 3 Doetinchemse leden die de sneeuw en de koude weerstonden, petje af!

Lees verder
9 december 2010

SP Doetinchem solidair met vertraagde treinreizigers.

Reizen met het openbaar vervoer is een principiële of noodzakelijke keuze. Voor dag en dauw op omdat je plicht roept. Dikke sneeuwvlokken vallen en op de achtergrond wordt omgeroepen dat de vertragingen tot 3 uur gaan duren. Dit is de zoveelste keer dat je te laat komt. De SP stond samen met de vertraagde treinreizigers op het treinstation van Doetinchem.

Lees verder
7 december 2010

SP Berkelland voert actie voor het behoud van culturele instellingen

SP Berkelland voert actie voor het behoud van culturele instellingen in de gemeente Berkelland. In het gemeentehuis te Borculo worden 1600 actiekaarten aan het college van B&W aangeboden. SP Oude IJsselstreek helpt een handje mee.

Lees verder

Pagina's

U bent hier