h

Nieuws uit 2019

Blijf niet mokkend aan de kant staan...

20 december 2019

Meer tunnelvisie dan tunnel

Een stevig debat over de verbreding van de Europaweg kon niet verhinderen dat het plan om deze weg te verbreden vanaf de A18 tot vlak voor de spoorwegovergang donderdag 19 december werd aangenomen in de Doetinchemse raad. Dit ondanks aanhoudende protesten van buurtbewoners die in grote getale op de publieke tribune hadden plaatsgenomen.

Lees verder
25 november 2019

Al meer dan 180 handtekeningen tegen het Van der Valk Hotel

Foto: SP

Na een eerste bijeenkomst zijn vrijdag 22 november buurtbewoners met de SP in Dichteren langs de deur gegaan om handtekeningen te verzamelen tegen de komst van het Van der Valk hotel. En met succes! Meer dan 85 handtekeningen werden in anderhalf uur verzameld.

Lees verder
19 november 2019

SP start petitie tegen komst Van der Valk

Foto: SP

Van der Valk is van plan een groot hotel te gaan bouwen aan de rand van Doetinchem. Wonen in het groen en in de ruimte komt daarmee onder druk te staan. Binnenkort besluit de gemeenteraad over het bestemmingsplan dat dit mogelijk maakt. Maar niet als het aan de SP ligt. Samen met buurtbewoners zetten we alles op alles om te voorkomen dat het hotel op deze plek komt ==> petitie!

Lees verder
8 november 2019

begroting 2020; een enorme kater

Foto: SP

Wat het hoogtepunt van de lokale democratie had moeten zijn (woorden D66), werd een dieptepunt. 5,5 uur debatteren mondde uit in wat daarvoor al bekend was: de coalitiepartijen stemden voor de bezuinigingen en de begroting zonder dat er enige wijziging in was aangebracht.

Lees verder
28 september 2019

Omwonenden, laat je stem horen over het Van der Valk hotel

Foto: SP

De SP heeft op 26 september opnieuw tegen de komst van het Van der Valk bij de A18 afslag naar Dichteren gestemd. We roepen buurtbewoners van de wijk Dichteren op om hun bezwaren te laten horen en een zienswijze in te dienen bij de gemeente Doetinchem. De SP zal de omwonenden helpen in hun strijd tegen het Van der Valk hotel aan de Europaweg.

Lees verder
23 augustus 2019

SP Doetinchem opent Meldpunt GGnet

Foto: SP

De geestelijke gezondheidszorg is ziek. Dat blijkt uit een tekort aan crisisopvangbedden, chronisch personeelstekort en een hoge werkdruk bij GGnet. Moedige medewerkers hebben de noodklok geluid, maar blijkbaar is dit niet genoeg voor directie en politiek om in actie te komen. Daarom heeft SP Doetinchem een meldpunt geopend.

Lees verder

Pagina's

U bent hier